نوشته شده توسط : ali

در این مقاله سعی نموده‌ایم اطلاعات مفیدی در مورد صورت معاملات فصلی برای همراهان همیشگی تهیه نماییم. ارائه صورت معاملات فصلی به ادارات مالیاتی دارای مزایایی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.


صورت معاملات فصلی در نظام اقتصادی جمهوری اسلامی به عنوان یکی از مهم‌ترین اسناد مالی تلقی می‌شود که وجود آن، لازمه برپایی عدالت مالیاتی در کشور خواهد بود. همان طور که می دانید اداره مالیات به منظور برپایی عدل در اخذ مالیات‌های مستقیم ملزم به دریافت اسناد معتبر از سوی مودیان خواهد بود. از همین رو بر طبق ماده ۹۵ قوانین مالیاتی کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف می‌باشند، در زمان خرید یا فروش کالا از صورت حساب فروش استفاده نمایند و اطلاعاتی هم چون: صورت حساب، شماره اقتصادی و… را در صورت معاملات فصلی ثبت نمایند و بر طبق ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم، کلیه اسناد مالیاتی را به صورت فصلی به یکی از شعب ادارات مالیاتی کشور ارائه دهند.
مزیت برتر ارسال به موقع صورت معاملات فصلی چیست؟

همان طور که می دانید اداره مالیات با هدف ارتقا نظام اقتصادی کشور فعالیت دارد؛ لذا اعتماد آحاد مردم به این ارگان موجب فراهم شدن بستری مناسب برای پیشرفت نظام خواهد شد. از سوی دیگر، شراکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی و ارائه به موقع صورت معاملات فصلی موجب شفاف سازی معاملات مالی آنها و ایجاد نظم و انضباط در رویدادهای مالی ایشان خواهد شد. فراهم شدن فضایی سالم برای رقابت از دیگر بازخوردهای مثبت شراکت در فعالیت‌های اقتصادی به شمار می‌رود.
زمان ارسال صورت معاملات فصلی

ارائه به موقع صورت معاملات فصلی مودیان به ادارات مالیات بستری مناسب را به منظور برپایی نظم و عدالت در نظام اقتصادی فراهم می‌سازد؛ در صورتی که بی توجهی به ارائه منظم صورت معاملات، ضمن ایجاد بی نظمی، موجب فراهم شدن زمینه فرارهای مالیاتی برای برخی از افراد سودجو خواهد شد. آن چیزی که کلیه مودیان باید به آن توجه داشته باشند این است که ارائه اطلاعات ناقص به کارشناسان مالیاتی، منجر به تصمیم و قضاوت‌های نادرست ایشان خواهد شد.

با استناد به آئین نامه مالیاتی، کلیه مودیان مکلفند اطلاعات مرتبط به قراردادهای خود را هر ۳ ماه یک مرتبه (نهایتاً ۱ ماه پس از پایان هر فصل) به ادارات مالیاتی ارائه دهند.
ارسال الکترونیک صورت معاملات فصلی

متصدیان نظام اقتصادی به‌منظور تسهیل بخشیدن به عملکرد فعالان اقتصادی، قابلیت ارسال الکترونیکی صورت معاملات فصلی را ایجاد نموده‌اند. بدین ترتیب مودیان می‌توانند با مراجعه به سامانه الکترونیکی اداره مالیات به آدرس به‌منظور ارسال صورت معاملات خود اقدام نمایند. قطعاً استفاده از سامانه الکترونیکی  برای ارسال صورت معاملات منجر به‌صرفه جویی در وقت مودیان خواهد شد و این امکان را فراهم می‌سازد تا بدون فوت وقت و درزمان مقرر، اطلاعات لازم را به اداره امور مالیاتی کشور ارائه دهند.



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

این مقاله سعی نموده‌ایم تا خوانندگان گرامی را با کدینگ حسابداری و تاثیر و نقش کدها در حساب‌های مالیاتی بیشتر آشنا کنیم. پس مثل همیشه همراه ما باشید.


حسابداران برای محاسبه رویدادهای مالیاتی یک شرکت، تراکنش‌ها را به صورت درختی دسته بندی می‌کنند و در طی آن، لایه‌ها و کدهای زیر شاخه و سرشاخه را تعیین می‌نمایند. گفتنی است لایه‌ها، همان سطوحی هستند که حسابدار با استفاده از آن‌ها تراکنش‌های مالی را تقسیم بندی می‌کند. به مجموعه‌ای که توسط حسابدار تهیه می‌شود، کدینگ حسابداری گفته می‌شود. نوع شرکت و میزان حجم تراکنش‌های موجود در آن شرکت از جمله مهم‌ترین عواملی می‌باشد که موضوع اصلی کدینگ حسابداری را تعیین می‌نماید.
کدینگ حسابداری چه کاربردی دارد؟

کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور ثبت اسناد حسابداری خود و هم چنین تهیه گزارشاتی مانند تراز، به کدینگ حسابداری احتیاج خواهند داشت که برای بهره گیری از آن، باید به یک حسابدار مراجعه نمایند.

لایه‌های کاربردی برای شرکت‌ها

عموماً حسابداران ۴ لایه و یا سطح را برای اغلب شرکت‌ها تعریف می‌کنند. این ۴ سطح عبارتند از:

۱ – لایه گروه حساب‌های شرکت. حسابداران به منظور کدبندی در این سطح از گروه‌های ترازنامه و سرفصل‌های مهم سود و زیان استفاده می‌کنند. دارایی‌های جاری و غیر جاری، بدهی‌های جاری و غیر جاری، درآمدها، هزینه‌ها و حقوق سرمایه داران از جمله حساب‌های موجود در یک شرکت است.

 نکته: حسابداران برای کدگذاری لایه گروه حساب‌های شرکت، از اعداد ۱ یا ۲ رقمی استفاده خواهند نمود.

۲ – لایه حساب‌های کل در شرکت. این لایه با توجه به سرفصل‌های صورت‌ها د رحساب های مالی تعریف می‌گردد. فعالیت‌ها و نیازهای یک موسسه از عوامل اصلی تقسیم هر گروه حساب به اجزای کوچک‌تر است که در اصطلاح به آن حساب کل گفته می‌شود.

نکته: حسابداران برای کدبندی در این سطح از ارقام ۱،۲ و یا ۳ رقمی استفاده می‌نمایند.

۳ – لایه حساب‌های معین موجود در شرکت. حسابداران برای تعریف این لایه، حساب‌های کل را به سطوح کوچکتری تقسیم می‌کنند که در اصطلاح حسابداری به ان سطح، حساب‌های معین گفته می‌شود.

نکته: حسابداران به منظور کدبندی در این لایه از کدهای ۲ رقمی استفاده می‌کنند.

۴ – لایه حساب‌های تفضیلی موجود در شرکت. حسابداران به منظور کدینگ حساب‌ها، لایه حساب‌های معین را به سطوح کوچکتری با عنوان حساب‌های تفضیلی تقسیم می‌نمایند.



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

برای اولین بار در اوایل قرن بیستم شرکت با مسئولیت محدود شکل گرفت و در ایران در سال ۱۳۱۱، شرکت با مسئولیت محدود به تصویب رسید که تاکنون تغییر و تحول زیادی در آن صورت نگرفته است و به همان شکل قبلی باقی مانده است.


برای اولین بار در اوایل قرن بیستم شرکت با مسئولیت محدود شکل گرفت و در ایران در سال ۱۳۱۱، شرکت با مسئولیت محدود به تصویب رسید که تاکنون تغییر و تحول زیادی در آن صورت نگرفته است و به همان شکل قبلی باقی مانده است. اولین قانونی که برای شرکت با مسئولیت محدود وضع شد، در اوت ۱۸۹۲ در کشور آلمان بود که بهترین قانونگذاری در نوع خود به شمار می‎رفت.

در آن زمان شرکت با مسئولیت محدود با نام اختصاری G.M.B.H نامیده می‎شد که شرکتی بین شرکت‌های اشخاص و شرکتهای سرمایه محسوب می‏شد و به این دلیل که در آن، مسئولیت شرکا محدود به میزان سرمایه آنها بستگی داشت، به شرکتهای سرمایه نزدیک بود. همچنین از آنجا که تشریفات تشکیل و شرایط حاکم بر طرز کار آن از قبیل تشریفات تشکیل و شرایط حاکم بر طرز کار آن ساده بود، به شرکتهای اشخاص شباهت زیادی داشت.

 
اصول و شرایط قبل از تشکیل شرکت با مسئولیت محدود

        حداقل سرمایه برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود ۱۰۰ هزار تومان می‎باشد.

        طبق ماده ۹۴ قانون تجارت، تعداد شرکا در شرکت با مسئولیت محدود دو نفر خواهد بود.

        برای نامگذاری شرکت با مسئولیت محدود نباید از نام شرکا استفاده گردد و در صورتی که نام یکی از شرکا ذکر شود، شرکت تضامنی محسوب می‎شود.

        زمانی شرکت با مسئولیت محدود شکل می‎گیرد که تمام سرمایه نقدی و سهم الشرکه غیر نقدی تقویم و تسلیم شده باشد و مدیرعامل نیز برای اخذ تمامی سرمایه نقدی و سهم الشرکه غیر نقدی اذعان نماید. شرکتی که خلاف این ماده تشکیل شود، باطل و از درجه اعتبار ساقط است.

        در شرکتنامه باید بصراحت ذکر شود که سهم الشرکه‌های غیر نقدی هرکدام به چه میزان تعیین شده و هر شرکت که برخلاف این ماده تشکیل شود باطل و از درجه اعتبار ساقط خواهد بود.

        تمامی شرکا نسبت به قیمتی که در حین تشکیل برای سهم الشرکه‌های غیر نقدی تعیین شده در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی خواهند داشت.

        سهم الشرکه شرکا نمی تواند به شکل اوراق تجارتی قابل تبدیل اعم از بی نام و بانام و … باشد و سهم الشرکه را نمی توان به دیگری انتقال داد مگر با رضایت عده ای از شرکا که حداقل سه چهارم سرمایه به آنها تعلق دارد و اکثریت عددی نیز داشته باشند.

        در صورت تصمیم به انتقال سهم الشرکه، باید مطابق با سند رسمی صورت بگیرد.

         شرکت بواسطه یک یا چند نفر مدیر از میان شرکا یا از خارج ، بصورت موظف یا غیر موظف برای مدت محدود یا نامحدود معین می‎شوند اداره می‎شود.

        مدیران شرکت تمامی اختیارات و مسئولیتهای لازم برای نمایندگی و اداره شرکت را بر عهده دارند مگر اینکه در اساسنامه غیر این ترتیب مقرر شده باشد.

        تصمیم گیری برای شرکت باید توسط اکثریت حداقل نصف سرمایه صورت بگیرد و اگر در مرحله اول، این اکثریت حاصل نشد، باید تمام شرکا مجددا دعوت شوند تا تصمیمات بوسیله اکثریت عددی شرکا اتخاذ شود. حتی اگر اکثریت مزبور دارای نصف سرمایه نباشد، اساسنامه شرکت می‎تواند ترتیب دیگری برای حد نصاب مجامع مقرر دارد.

        هر یک از شرکا به اندازه آورده خود در مجامع دارای رای هستند و می‎توانند در تصمیم گیری‌ها شرکت کنند، مگر اینکه اساسنامه شرکت ترتیب دیگری مقرر نماید.

        روابط شرکای شرکت باید مبتنی بر مقررات اساسنامه باشد. تقسیم سود شرکت نیز به نسبت سرمایه آنها می‎باشد مگر اینکه اساسنامه شرکت ترتیب دیگری برای تقسیم سود مقرر کرده باشد.

        شرکای شرکت با مسئولیت محدود نمی توانند تابعیت شرکت را تغییر دهند مگر با رای اکثریت آراء.

         تصمیم گیری در رابطه با تغییرات اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود، باید با اکثریت عددی شرکا که حداقل سه چهارم سرمایه را در اختیار داشته باشند، صورت بگیرد. مگر اینکه اساسنامه شرکت ترتیب دیگری مقرر نماید.

        شرکا به هیچ وجه نمی توانند در شرکت، شریکی را مجبور به افزایش سهم الشرکه خود کنند.

        سرمایه احتیاطی مجمع عمومی می‎تواند مقرر نماید درصدی از سود قابل تقسیم به عنوان سرمایه احتیاطی منظور گردد.

        ماه اول تشکیل شرکت با مسئولیت محدود باید خلاصه ای از شرکتنامه‌ها و منضمات آن مطابق با نظامنامه وزارت عدلیه اعلان گردد.

        زمانی که جهت تغییر اساسنامه شرکت، تبدیل شرکا، خروج بعضی از آنها از شرکت، تمدید مدت شرکت زاید بر مدت مقرر، انحلال شرکت، تعیین کیفیت، تفریق حساب و یا تغییر اسم شرکت تصمیماتی اتخاذ می‎شود، رعایت مقررات مواد ١٩٥ (بند ٢١) و ١٩٧ ( بند ٢٢ ) الزامی خواهد بود.

         در تمامی اسناد، مدارک، صورت حسابها، اعلانات، نشریات و … که بطور خطی یا چاپی از سوی شرکتهای مذکور در این قانون به استثنای شرکتهای تعاونی صادر می‎گردد، باید سرمایه شرکت صریحا ذکر شود و در صورتی که تمام سرمایه پرداخته نشده باشد و تنها بخشی از آن پرداخت شده، باید قسمتی که پرداخته شده صریحا معین گردد. در غیر این صورت، شرکت متخلف شناخته می‎شود و مشمول جرایم نقدی خواهد بود.

        در شرکتهای با مسئولیت محدود امر تصفیه توسط مدیران شرکت انجام می‎شود مگر آنکه اساسنامه یا اکثریت مجمع عمومی شرکت، طور دیگری مقرر کرده باشد.

        هر شرکت تجارتی ایرانی و هر شرکت خارجی مکلف است تا در اداره کل ثبت شرکتها به ثبت برسد و کلیه اسناد، صورت حسابها، اعلانات و نشریات خطی یا چاپی خود را در ایران تصریح نماید. همچنین نمره و رتبه شرکت نیز باید مشخص شود. در غیر این صورت محکوم به جزای نقدی خواهد شد.

         در شرکت با مسئولیت محدود، انتخاب بازرس جز امور اختیاری به شمار می‎رود.

        انتخاب روزنامه برای درج آگهی‌های دعوت شرکت امری اختیاری می‎باشد.

        بعد از تشکیل شرکت با مسئولیت محدود، مدیران یا هئیت مدیره باید حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ ثبت، نسبت به تهیه دفاتر قانونی و پلمپ آنها در اداره ثبت شرکتها اقدامات لازم را انجام دهد.

        در شرکت‌های با مسئولیت محدود، حداقل تعداد شرکا باید ۱۲نفر باشدکه یک هیات نظارت نیز باید بر تصمیم گیری‌ها و امور شرکت، نظارت داشته باشد. هیات نظار باید سالی یک مرتبه مجمع عمومی شرکا را تشکیل دهد.

        هیات نظارت مرکب از سه نفر بوده و از میان شرکا برای مدت یک سال انتخاب می‎شوند که نباید از میان اعضای هیات مدیره شرکت باشند.

شرکت با مسئولیت محدود

 
وظایف هیات نظارت در شرکتهای با مسئولیت محدود

        هیات نظارت باید تحقیق نماید که سرمایه نقدی شرکت پرداخت شده و سهم الشرکه غیر نقدی تقویم وتسلیم شده باشد.

        در شرکت نامه تقویم سهم الشرکه غیر نقدی را به صراحت ذکر نماید.

        از شرکا برای مجمع عمومی فوق العاده دعوت به عمل آورد.

        اعضای هیات نظارت از جهت اعمال اداری و نتایج حاصله از آن هیچ مسئولیتی بر عهده ندارند اما هر یک از آنها در انجام ماموریت خود مطابق با قوانین معموله مملکتی، در برابر اعمال و تقصیرات خود مسئول هستند.

        تا ١٥ روز قبل از انعقاد مجمع عمومی هر صاحب سهمی می‎تواند ( خود یا نماینده او) در مرکز اصلی شرکت حضور پیدا کند و از صورت بیلان و صورت دارایی و گزارش هیات نظار مطلع شود.

        اعضای هیات نظارت باید دفاتر، صندوق و کلیه اسناد شرکت را تحت تدقیق درآورده هر ساله گزارشی را به مجمع عمومی میدهند و هر گاه در تنظیم صورت دارایی بی ترتیبی و خبطهایی مشاهده نمایند موضوع را در گزارش مذکور ذکر نماید و در صورتی که با پیشنهاد مدیر شرکت در تقسیم منافع مخالفتی داشته باشند، باید ادله خود را بصورت مستند ارائه دهد.

 
انحلال شرکت با مسئولیت محدود

        در صورتی که شرکت ورشکست شود.

        زمانی که شرکت برای مدت معینی تشکیل و مدت منقضی شده باشد.

        در صورت تصمیم عده ای از شرکا سهم الشرکه آنها بیش از نصف سرمایه شرکت باشد.

        هر گاه شرکت هدفی را که برای آن تشکیل شده انجام داده یا انجام آن غیر ممکن باشد.

        در صورتی که به واسطه ضررهای وارده نصف سرمایه شرکت از بین رفته و یکی از شرکا تقاضای انحلال نماید، محاکم قضایی دلایل او را  غیر موجه بداند و سایر شرکا نیز حاضر نباشند سهمی را که در صورت انحلال به او تعلق می‎گیرد، بپردازند و وی را از شرکت خارج نمایند.

         در صورتی که در اساسنامه پیش بینی شده باشد، فوت یکی از شرکا می‏تواند موجب انحلال شرکت شود.

 
شرایط تخلف شرکت با مسئولیت محدود

        موسسانی که به وسایل متقلبانه سهم الشرکه غیر نقدی را بیش از قیمت واقعی آن ارائه نموده باشند.

         مدیرانی که بانبودن صورت دارایی یا به استناد صورت دارایی مزبور، منافع غیر واقعی را میان شرکا تقسیم نمایند.

         موسسین و مدیرانی که پرداخت تمام سهم الشرکه نقدی، تقویم و تسلیم سهم الشرکه غیر نقدی را در اوراق و اسنادی که باید برای ثبت شرکت بدهند، اظهار نکرده باشند.




:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

ثبت شرکت صنایع غذایی برای چیست ؟ اگر در گذشته محصولات کشاورزی بصورت خرده فروشی و یا عمده ای در اختیار مصرف کنندگان قرار می‎گرفت، اما در حال حاضر با پیدایش شرکتهای صنایع غذایی ، محصولات بسته بندی شده و به صورت بهداشتی وارد بازار مصرف می‎شود. حال این پرسش ایجاد می شود ثبت شرکت صنایع غذایی برای چه نیاز می شود ؟ شرکت صنایع غذایی با خرید محصولات کشاورزی از کشاورزان ، با استفاده از سیستمهای تمام اتوماتیک، محصولات را تغییر داده و به بنگاهها تزریق می‎نماید.


اگر در گذشته محصولات کشاورزی بصورت خرده فروشی و یا عمده ای در اختیار مصرف کنندگان قرار می‎گرفت، اما در حال حاضر با پیدایش شرکتهای صنایع غذایی، محصولات بسته بندی شده و به صورت بهداشتی وارد بازار مصرف می‎شود. شرکت صنایع غذایی با خرید محصولات کشاورزی از کشاورزان، با استفاده از سیستمهای تمام اتوماتیک، محصولات را تغییر داده و به بنگاهها تزریق می‎نماید.
شرکت صنایع غذایی نیز همچون سایر شرکتها نیاز به ثبت دارد. برای ثبت شرکت صنایع غذایی باید اداره کل ثبت شرکتها مراجعه نمود.

 
مدارک لازم برای ثبت شرکت صنایع غذایی

برای ثبت شرکت صنایع غذایی نیاز به مدارک و مستنداتی می‎باشد از قبیل :

        تعیین میزان سرمایه شرکت صنایع غذایی

        تعیین نام و موضوع شرکت صنایع غذایی

        پرداخت هزینه‎ها‎ی حق الثبت و ارائه رسید آن

        تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت صنایع غذایی

        ارائه عکس پرسنلی مدیران شرکت صنایع غذایی

        گواهی عدم سوء سابقه مدیرعامل و اعضاء هیئت مدیره

        مشخص کردن صاحبان سهم و میزان سهم هر یک از آنان

        تمامی مدارک مربوط به ثبت شرکت به همراه کپی برابر اصل

        دریافت دو برگ تقاضانامه، تکمیل و امضاء مدیر یا مدیران شرکت

        شناسنامه ، کارت ملی، کارت پایان خدمت مدیر یا مدیران شرکت صنایع غذایی

        کپی شناسنامه و کارت ملی و گواهی عدم سوء پیشینه بازرس اصلی و علی البدل در شرکتهای صنایع غذایی

        تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت صنایع غذایی به همراه ذکر آدرس شرکت. لازم به گفتن است که آدرس بیان شده باید فقط در محدوده منطقه ثبتی شرکت باشد.

        مشخص کردن مدیران شرکت صنایع غذایی و سمت آنها؛ از جمله مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره

 
رویه اداری ثبت شرکت صنایع غذایی

ثبت شرکت صنایع غذایی در تهران بر عهده اداره ثبت شرکت‎ها‎‎ و در شهرستان‎ها، توسط اداره ثبت مرکزی انجام‎ می‎‎‎شود.

    متقاضی باید به اداره مربوطه مراجعه، تمامی مدارک مذکور را ارائه دهد و پس از مشخص شدن میزان هزینه حق الثبت توسط حسابدار، مبالغ مورد نیز را پرداخت نماید. هزینه‎ها‎‎ی تعیین شده در بانک ملی پرداخت و رسید آن را به قسمت حسابداری اداره ثبت ارائه دهد.
    متقاضیان ثبت شرکت صنایع غذایی باید نام‎ها‎‎یی که برای شرکت برگزیده اند را ضمیمه پرونده کنند. کارشناس مربوطه مدارک آنها را بررسی کرده و در صورتی که آنها را بدون نقص تشخیص دهد، مستندات و مدارک را برای مشخص شدن نام شرکت به قسمت تعیین نام ارجاع‎ می‎‎‎دهد.
    کارشناس پس از جستجو در سیستم، نام‎ها‎‎ی درخواستی متقاضی را بررسی‎ و طبق اولویت‎ها‎‎ی تعیین شده توسط متقاضی، یکی از نام‎ها‎‎ را برای او مشخص‎ می‎‎‎کند و سپس پرونده را به کارشناس تاسیس ارجاع می‎دهد.
    کارشناس تاسیس مدارک متقاضی را با توجه به نوع آن مورد بررسی‎ قرار می‎دهد تا کامل و بی نقص بودن آن تشخیص دهد. علاوه بر این وی تمامی محتویات پرونده را نیز در داخل سیستم چک‎ می‎‎‎نماید تا در فعالیت شرکت و محتویات اشتباهات تایپی وجود نداشته باشد و در صورت مشاهده، ایرادات به متقاضی اعلام‎ می‎‎‎شود تا در اسرع وقت آنها را رفع نماید.
    چنانچه کارشناسان اداره ثبت هیچگونه ایرادی در پرونده مشاهده نکنند، متقاضی را برای گرفتن امضاء، به اتاق رئیس اداره راهنمایی می نماید.
    پس از تایید و امضای رئیس اداره، مدارک از طریق سیستم برای کارشناسی ارائه می‎‎‎شود که وی نیز یک نسخه از مدارک را با مهر اداره برای درج در آگهی شرکت در روزنامه کثیر الانتشار، به متقاضی می‏دهد. نسخه دیگر مدارک نیز در پرونده متقاضی قرار  می‎گیرد.
    در پایان شماره و مشخصات شرکت صنایع غذایی ثبت و ضبط‎ می‎‎‎گردد و پس از آگهی تاسیس در دبیرخانه مهر و شماره‎ می‎‎‎شود که پس از طی این مراحل، کار ثبت شرکت به پایان می رسد.




:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

برای درک بهتر چگونگی تنظیم اظهار نامه مالیاتی باید بدانیم که سیاست و برنامه عملیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در حال حاضر اخذ الکترونیکی اظهارنامه ، بدون نیاز به مراجعه حضوری مودیان به واحد های مالیاتی می باشد. ارسال الکترونیکی اظهارنامه،مشروط به تکمیل مراحل ثبت نام الکترونیکی به شرح زیر می باشد. بهتر است تسلیم اظهار نامه قبل از فرا رسیدن روزهای پایانی مهلت تسلیم اظهارنامه صورت گیرد.

 
مودیان حقیقی :

تسلیم اظهارنامه الکترونیکی برای این دسته از مودیان فقط در صورت تکمیل ثبت نام الکترونیکی امکان پذیر می باشد. برای واحدهای مشارکتی، جهت عملکرد سال جاری تنها تکمیل یک اظهارنامه کافی است و نیازی به ارائه اظهارنامه انفرادی برای تمامی شرکاء نمی باشد.

نکته: اطلاعات شرکاء در واحدهای مشارکتی از سامانه ثبت نام شماره اقتصادی بارگزاری می شود. بنابراین در صورت عدم ثبت اطلاعات این سامانه (از جمله اطلاعات شرکاء…) در ثبت نام شریک اصلی حتما نسبت به تکمیل آن در سامانه ثبت نام شماره اقتصادی ثبت نام اقدام نمایید.

 
مودیان حقوقی :

تسلیم اظهارنامه الکترونیکی برای این دسته از مودیان فقط با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور و کد رهگیری پیش ثبت نام و در صورت تکمیل اطلاعات ثبت نام امکان پذیر می باشد. بنابراین ضروری است مودیان حقوقی نسبت به تکمیل ثبت نام ورفع ایرادات احتمالی این مرحله از طریق سامانه اینترنتی عملیات مالیاتی مودیان به نشانی http://tax.gov.ir  اقدام نمایند.

 

تذکر : دریافت کدخطای ۵۰۴ در زمان ارسال اظهارنامه الکترونیکی به مفهوم عدم برقراری شروط بالا برای ارسال اظهارنامه می باشد.
نکاتی در مورد اظهار نامه مالیاتی که باید از آن ها مطلع بود:
مالیات بر اساس در آمد مودی در نظر گرفته می شود؛ بنابراین اگر مالیات غیر عادلانه به نظر آید حق اعتراض وجود دارد.
اگر قراردادهایی را که تمبر غیر مالی دارند و به صورت رایگان می باشند، به حوزه مالیاتی ارائه دهیم، حوزه مالیاتی موظف به قبول آن می باشد.
حوزه مالیاتی موظف است پس از ارائه اظهار نامه ظرف مدت یکسال برگ تشخیص صادر کند و قبل از آن نیز یک اعلامیه به نام بند ۲ ماده ۹۷ ارائه دهد. در این اعلامیه اسناد و مدارک لازم ( برای اثبات میزان مالیات) از مودی خواسته می شود سپس برگ تشخیص به مودی ابلاغ شده و مودی ظرف مدت یک ماه حق اعتراض دارد.
مودی می تواند با ممیز به توافق برسد؛ در غیر اینصورت می تواند اعتراض رسمی کند. روند اعتراض به این صورت است که ابتدا اعتراض به هیات حل اختلاف بدوی رفته و پس از آن به هیات تجدید نظر می رسد.
اگر دفاتر قانونی (دفاتر درآمد و هزینه) موجود است ولی به دلایلی اعم از نقص و… مورد قبول ممیز واقع نشده و رد شود جریمه ای که به آن تعلق می گیرد معادل ده درصد مبلغ کل مالیات خواهد بود.
هنگام ثبت اظهارنامه شماره ثبت را یادداشت کنید تا درصورت نیاز قابل ارائه باشد.
تصویر دفترچه تمبر مالیاتی و در صورت امکان گواهی حسابداری دادگستری مبنی بر میزان تمبر ابطالی مربوط به عملکرد سال مربوطه به همراه اظهارنامه اخذ و ضمیمه شود.
از تسلیم اظهارنامه سفید به اداره امور مالیاتی خودداری کرده و اظهارنامه را به صورت کامل ارائه دهید.
با اخذ برگ قطعی مالیات در زمان تسویه حساب اقدام به پرداخت مالیات سال جاری نمایید.
در اظهارنامه آدرس دقیق به همراه تلفن تماس را به صورت کامل قید کنید.
درآمد مشمول مالیات = (ضریب مالیاتی سالیانه برابر دفترچه) × درآمد سالیانهمانده مشمول مالیات = معافیت مالیاتی سالیانه – درآمد مشمول مالیات

 
مراحل و فرآیند تکمیل اظهارنامه الکترونیکی :
 

۱- پیش ثبت نام شماره اقتصادی و دریافت کد رهگیری

۲- تایید اطلاعات پیش ثبت نام و دریافت پاکت نامه حاوی اطلاعات کاربری

۳- ثبت نام شماره اقتصادی

۴- تایید اطلاعات ثبت نام

۵- دریافت و تکمیل اظهار نامه الکترونیک

۶- ارسال اظهارنامه و دریافت کدرهگیری

۷- دریافت و پرداخت قبوض پرداختی مالیات به صورت اینترنتی

 
نحوه تنظیم اظهارنامه :

در ابتدا برای پیش ثبت نام شماره اقتصادی به وب سایت  https://register2.tax.gov.ir/Pages/Prelogin مراجعه نمایید.
پس از دریافت کد رهگیری به سایت http://e3.tax.gov.ir/Pages/action/show/4 مراجعه نمایید.
به منظور ایجاد اظهارنامه جدید، بر روی گزینه “اظهارنامه جدید” کلیک کنید.
اطلاعات به دست آمده از سامانه شماره اقتصادی را وارد نمایید.
فرم ورود اطلاعات مشتمل بر ۲۵ صفحه خواهد بود. کلیه صفحات ورود اطلاعات در این نرم افزار، مشابه فرم اظهارنامه کاغذی بوده و محاسبات لازم به صورت خودکار توسط این نرم افزار انجام خواهد شد.
با کلیک بر روی آیکن علامت سئوال، توضیحات مربوط نحوه محاسبه اقلام جدول مربوطه نمایش داده خواهد شد.
وارد نمودن ردیف هایی که رنگ قرمز و (*) ستاره دار می‌باشند ضروری است. در صورت عدم پر کردن این ردیف ها اطلاعات ذخیره می شود ولی قادر به انجام عملیات ارسال اطلاعات نخواهید بود.
صفحه اول اظهارنامه : شامل مشخصات و اطلاعات هویتی می باشد.
صفحه دوم : شامل مشخصات محل فعالیت (دفتر مرکزی، شعبه، کارخانه، نمایندگی و…) و حساب های بانکی جهت استرداد می‌باشد. با توجه به نوع محل گزینه مورد نظر خود را انتخاب نموده و مشخصات مربوط به آن را وارد کنید.
صفحه سوم : در این بخش با توجه به سئوال مطرح شده و انتخاب گزینه “بلی:” اطلاعات جداول مربوط به آن بایدتکمیل شود.
صفحه چهارم : شامل مشخصات مجوزهای تاسیس و بهره‌برداری است که در صورت دارا بودن هر یک از مجوزهای فوق اطلاعات مربوط به آن باید وارد شود.
صفحه پنجم : شامل مشخصات مدیر عامل و اعضای هیات مدیره می‌باشد و وارد کردن مشخصات مدیر عامل الزامی می‌باشد.
صفحه ششم : شامل جدول های “فهرست دفاتر رسمی ثبت شده” و “جزئیات پذیرش بورس سهام” می‌باشد. در صورت انتخاب گزینه “بلی” پرسش “۵” از جدول “اطلاعات اختصاصی” تکمیل اقلام این جدول ضروری است.
صفحه هفتم : شامل درآمدهایی است که مالیات آن قبلاً به صورت مقطوع پرداخت شده است. در صورت تکمیل این جدول جمع “درآمدهای مقطوع” و “سود (زیان) درآمدهای معاف مقطوع” به ردیف ۱۴ در جدول شماره ۶- محاسبه درآمدهای معاف انتقال می‌یابد.
صفحه هشتم : شامل فعالیت های معاف از مالیات بوده و در صورت تکمیل، جمع “سود (زیان) درآمدهای معاف” به ردیف ۴ جدول محاسبه مالیات انتقال می‌یابد.
صفحه نهم : شامل جدول های مربوط به “استهلاک زیان سنواتی” و “معافیتها و بخشودگی مالیاتی” بوده و در صورت تکمیل، مقادیر “میزان استهلاک زیان سنواتی” و “جمع بخشودگی‌های مالیاتی” به ترتیب به ردیف‌های ۹ و ۱۵ جدول محاسبه مالیات انتقال می‌یابد.
صفحه دهم : شامل جداول “توسعه، نوسازی و بازسازی صنعتی معدنی (ماده ۱۳۸ ق.م.م) و “معافیتها و بخشودگی‌های درآمدهای حاصل از فعالیتهای خارج از کشور (ماده ۱۸۰ ق.م.م)” بوده و در صورت تکمیل جدول ماده۱۳۸ ق.م.م، جمع “سود حاصل از منابع درآمدی مشمول مالیات”، “مالیات متعلق موضوع ماده ۱۰۵ ق.م.م” و “مبلغ بخشودگی” به ردیف ۷ جدول شماره ۸ معافیتها و بخشودگی‌های مالیاتی انتقال می‌یابد.
در صورت تکمیل جدول ماده ۱۸۰ ق.م.م، جمع “سود حاصل از درآمد خارج از ایران”، “مالیات متعلقه در ایران براساس درآمد” و “مبلغ قابل کسر از مالیات” به ردیف ۹ جدول شماره ۸ معافیتها و بخشودگی‌های مالیاتی انتقال می‌یابد.
صفحه یازدهم: شامل جداول “فعالیتهای حاصل از توافقنامه‌های مالیاتی (ماده ۱۶۸ ق.م.م) و “ثبت کمک‌های پرداختی” می‌باشد. در صورت تکمیل جدول ماده ۱۶۸ ق.م.م، جمع “درآمد مشمول مالیات”، “مالیات قبل از اعمال قانون اجتناب از اخذ مالیات مضاعف” و “مابه‌ التفاوت قبل و بعد از اعمال قانون اجتناب از اخذ مالیات مضاعف” به ردیف ۱۰ جدول شماره ۸ معافیتها و بخشودگی‌های مالیاتی انتقال می‌یابد.
در صورت تکمیل جدول ثبت کمک‌های مالی پرداختی، جمع “مبلغ کمک‌های مالی پرداختی” به ردیف ۲۹ جدول صورت سود و زیان و “مازاد کمک‌های مالی پرداختی پذیرفته نشده توسط سازمان” به ردیف ۵ جدول محاسبه مالیات انتقال می‌یابد.
صفحه دوازدهم : شامل جدول “موجودی مواد و کالا” می‌باشد. در صورت تکمیل این جدول، جمع “خالص موجودی” و “موجودی سال قبل” به ردیف ۶ بخش دارایی های جاری جدول ترازنامه انتقال می‌یابد.
صفحه سیزدهم : در این صفحه اطلاعات مربوط به سرمایه سهامداران و شرکاء وارد می‌شود. در صورت تکمیل این جدول، جمع “مبلغ کل سهام / سهم الشرکه” به بخش حقوق صاحبان سهام جدول ترازنامه انتقال می‌یابد.
صفحه چهاردهم : در این صفحه اطلاعات مربوط به فروش خالص براساس کالای اصلی و سایر وارد می‌شود. در صورت تکمیل این جدول، “جمع مبلغ فروش خالص”سال جاری و سال قبل به ردیف ۱ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.
صفحه پانزده م: در این صفحه اطلاعات مربوط به بهای تمام شده کالای فروش رفته وارد می‌شود.
در صورت تکمیل این جدول، “بهای تمام شده کالای فروش رفته” به ردیف ۲ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.
صفحه شانزدهم : در این صفحه اطلاعات مربوط به جداول “بهای تمام شده کار انجام شده پیمانکاری” و “تعداد کارکنان” وارد می‌شود. در صورت تکمیل جدول شماره ۲۱، “جمع کل بهای تمام شده پیمانکاری/خدمات” به ردیف ۵ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.
صفحه هفدهم : در این صفحه اطلاعات مربوط به جدول “درآمد ناخالص پیمانکاری/ارائه خدمات” وارد می‌شود. در صورت تکمیل جدول شماره ۲۱، جمع کل “درآمد شناسایی شده” به ردیف ۴ جدول صورت سود و زیان انتقال می‌یابد.
صفحه هجدهم : در این صفحه اطلاعات مربوط به جدول “فهرست صادرات و مابه ازاء دریافتی” وارد می‌شود.
صفحه نوزدهم : در این صفحه اطلاعات مربوط به جدول “سرمایه گذار خارجی” وارد می‌شود.
صفحه بیستم : در این صفحه اطلاعات مربوز به تراز مالی اظهارنامه وارد می‌شود. لازم به توضیح است که در صورت عدم تراز مالی در پایان دوره و عدم وارد نمودن مبالغ مربوطه در این جدول امکان ارسال اطلاعات به سازمان نخواهد بود.
صفحه بیست و یکم : در این صفحه اطلاعات مربوط به صورت سود و زیان وارد می‌شود.
صفحه بیست و دوم : در این صفحه اطلاعات مربوط به گردش حساب سود و زیان انباشته وارد می‌شود.
در صورت تکمیل این جدول، جمع کل “سود و زیان انباشته” به بخش حقوق صاحبان سهام جدول ترازنامه انتقال می‌یابد.
صفحه بیست و سوم : در این صفحه با توجه به مقادیر وارد شده در صفحات قبل محاسبه درآمد مشمول مالیات در این بخش صورت می‌پذیرد.
صفحه بیست و چهارم : در این صفحه اطلاعات مربوط به جداول “پرداخت‌های مربوط به این اظهارنامه” و “اطلاعات مالک/مالکین” وارد می‌شود. در صورت تکمیل جدول پرداخت‌های مربوط به این اظهارنامه، جمع کل “مبالغ پرداختی” به ردیف ۱۷ جدول محاسبه مالیات انتقال می‌یابد.
صفحه بیست و پنجم : در این صفحه مشخصات مربوط به تنظیم کننده اظهارنامه (مودی یا نماینده قانونی)، مدیر امور مالی و حسابرسی و در صورت حسابرسی دفاتر توسط موسسات حسابرسی اطلاعات مربوطه تکمیل می‌شود.
نحوه پر کردن اظهار نامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی به طور خلاصه :

صفحه اول : مشخصات شخصی را وارد کنید.
صفحه دوم : اطلاعات شرکا را وارد کنید.
صفحه سوم : در ستون دوم درآمد و هزینه وارد شود.
در قسمت تاریخ بازه زمانی را وارد کنید.
بعد درآمد را وارد کرده و در قسمت سایر در آمد ها درآمد های جانب را اضافه کنید.
درقسمت کسر شودy: هزینه ها را میتوان به طور جزئی و مشخص نوشته و یا اینکه در جلوی سایر هزینه ها به صورت عددی کلی نوشت که می تواند عملا درصدی از در آمد کل باشد.
در قسمت سود(زیان) ویژه: z= x-y  یعنی سود یا زیان ویژه برابر است با حاصل کسر هزینه ها از درامد که در واقع سود ویژه که به معنی درآمد زائد بر هزینه و زیان ویژه می باشد. (هزینه زائد بر درآمد)
صفحه چهارم : در ردیف اول(سود یا زیان ویژه منقول) همان عدد به دست امده x-y راوارد کنید.
ستون “اضافه میشود” را خالی بگذارید.
در ستون “کسر میشود”، گزینه ۴ (معافیتها و بخشودگی ها) با توجه به جدول معافیت های مالیاتی، مبلغ معافیت مالیاتی را درج نمایید.
در ردیف جمع (مانده درآمد مشمول مالیات)، مبلغ سود یا زیان ویژه z را از مبلغ معافیت مالیاتی کسر کرده و وارد نمایید.
در صورت مثبت بودن این مقدار، بر اساس جدول مربوطه مالیات را محاسبه کرده و در قسمت مالیات متعلقه وارد نمایید. (این همان مقداری است که در هنگام تسلیم اظهار نامه مالیاتی موظف به پرداخت آن هستید.)
در قسمت “مالیات پرداختی” بر اساس جدول مربوطه مجموع هزینه را نوشته و در قسمت مانده مالیات، مالیات متعلقه را از مالیات پرداختی کسر کنید.



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اشتباهاتی که در زمان ثبت شرکت رخ می دهد ، بعدها در اداره شرکت مشکلات متعددی را بوجود می آورد. به همین دلیل دانستن این اشتباهات می تواند از گرفتار شدن به مشکلات بعدی جلوگیری کند

آنچه درباره ثبت شرکت باید بدانیم

اشتباهات جبران ناپذیر در مورد ثبت شرکت را بدانیم ، پس از اینکه تاسیس شرکت قطعی شد، باید به ثبت برسد. اما گاهی ثبت شرکت با مشکلات زیادی همراه است. علت آن می تواند ناآگاهی در مورد مراحل ثبت باشد. همچنین اشتباهاتی که در زمان ثبت شرکت رخ می دهد، بعدها در اداره شرکت مشکلات متعددی را بوجود می آورد. به همین دلیل دانستن این اشتباهات می تواند از گرفتار شدن به مشکلات بعدی جلوگیری کند. در زیر به برخی از این اشتباهات می پردازیم.

 
عدم شناخت فعالیت و هدف شرکت

اولین گام برای تاسیس شرکت، انتخاب موضوع فعالیت است. اگر موسسان شرکت نبست به موضوع شرکت هیچ اطلاعی نداشته باشند و یا هدف آنها از تاسیس شرکت روشن و مشخص نباشد، بعدها شرکت با مشکلات جدی مواجهه می شود. موسسان و شرکا باید به موضوع شرکت تسلط کامل داشته باشند.

 
عدم شناخت شرکا

برای تاسیس شرکت به چندین شریک نیاز است. اگر موسسان شرکت نسبت به یکدیگر شناخت کافی نداشته باشند، پس از مدتی میان آنها اختلاف نظر ایجاد می شود. بزرگترین مشکلاتی که در انتخاب اشتباه شرکا ممکن است رخ دهد، سوء استفاده، فریبکاری و زیر سوال رفتن اعتبار کل شرکت، عدم امکان در انحلال شرکت، عدم امکان خروج فرد سود جو از شرکت، عدم امکان تغییرات شرکت و تشکیل جلسه، امکان بوجود آمدن ورشکستگی و …. می باشد. بنابراین در زمان انتخاب شرکا باید به خوبی بر روی آنها شناخت پیدا کرد.

 
اطلاعات ناکافی در مورد قانون تجارت

تشکیل شرکت های تجاری با پیچیدگی بیشتری همراه است. به همین دلیل باید موسسان نسبت به قوانین تشکیل، ثبت و اداره شرکت اطلاعات کافی داشته باشند. برای مثال شرکا یا موسسان شرکت باید نسبت به تفاوت شرکت های با مسئولیت محدود و و شرکت سهامی خاص و یا تفاوت بین موسسه و شرکت اطلاعات کافی داشته باشند. زیرا ثبت انواع شرکت، میزان سرمایه مورد نیاز برای تشکیل و همچنین تعداد شرکا در شرکت های مختلف با یکدیگر متفاوت است.

 
اطلاعات ناکافی در مورد ثبت شرکت

ثبت شرکت روال خاصی دارد که موسسان باید نسبت به تمامی مراحل اطلاعات کافی داشته باشند. در غیر این صورت مراحل ثبت شرکت با مشکل مواجه می شود و موسسان مجبور می شوند تا یک مرحله را چندین بار تکرار کنند. برگشت مدارک از سوی اداره ثبت شرکت ها نیز از دیگر مشکلاتی است که در نتیجه نداشتن اطلاعات کافی در مورد روند ثبت شرکت رخ می دهد.

 
بی توجهی به سرمایه ثبت شرکت

برای ثبت شرکت، داشتن سرمایه لازم است. اما میزان سرمایه در تمامی شرکت ها یکسان نیست و از سوی دیگر سهم شرکا، میزان جمع آوری سرمایه و همچنین سرمایه نقد و غیرنقدی نیز با یکدیگر متفاوت است. برای مثال شرکت سهامی خاص را می توان با ۵۰۰ هزارتومان شرکت تشکیل داد. اما برای شرکت های سهامی عام از طریق پذیره نویسی سرمایه مورد نیاز تامین می شود. در برخی از شرکت ها نیز حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار تومان است. با این وجود شرکت برای توسعه و پیشرفت باید این میزان سرمایه را باید افزایش دهد و نمی توان به حداقل سرمایه تکیه کرد. بی توجهی به میزان سرمایه شرکت نه تنها موجب می شود که کار پیشرفت و توسعه نداشته باشد، بلکه باعث بروز برخی مشکلات نیز می شود. زمانی که سرمایه شرکت افزایش می یابد، باید مراتب به اداره ثبت شرکت ها نیز گزارش داده شود.

 
بی توجهی به پرداخت مالیات

مالیات یکی از قوانین مدیریت و ثبت شرکت های تجاری می باشد. اگر موسسان شرکت نسبت به پرداخت مالیات بی توجه باشند، مشمول پرداخت جریمه های سنگین خواهند شد که مشکلات دیگری را برای شرکت در پی دارد. زمانی که شرکت به ثبت می رسد، مدیرعامل شرکت برای دریافت دفاتر قانونی پلمپ شده، تکمیل و تحویل اظهارنامه مالیاتی سالیانه در تیرماه هر سال و پرداخت مالیات تعیین شده، باید به اداره مالیات مراجعه کند.



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
 

 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************

 

 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

دامنه ها
 

adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1397 | نظرات ()